Sinterklaasnamiddag

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Gedurende deze namiddag mogen alle klanten van onze vestigingen van Beau-fort Kinderopvang Noord-Limburg langskomen om Sinterklaas te ontmoeten. Tijdens deze namiddag worden ook verschillende extra activiteiten aangeboden; drankjes, schminken, spelletjes,...
De opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar BKKS.

Waarom dit goed doel?

Omgaan mét en zorgen voor kinderen is onze grootste passie en dat is ook de reden dat we hebben gekozen voor dit goede doel.
Daarbij sluit ons concept als kinderopvang heel sterk aan bij dat van het BKKS.
Zowel het BKKS als wij hebben een groot hart voor kinderen en streven ernaar om kinderen te plezieren met kleine gelukjes.

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel