Sinterklaasbrunch

Ten voordele van Kleine held vzw

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan ons uitgebreid brunchbuffet.

Ook de kindjes zullen zich zeker niet vervelen: springkasteel, knutseltafel, tal van reuzespelen, grime en gekke kapsels. Als kers op de taart komt de sint en zijn pieten ook nog langs met wat lekkers voor alle brave kindjes.

Volwassenen: 25€
Kids 3-12 jaar: 15€
Kids jonger dan 3 jaar: gratis

inschrijven kan via mail op info@kleineheld.be

Steun de kindjes met een moeilijke start. Jij komt toch ook?

#Eenbeetjekleuropdeneo #Noor4ever
#Omdatelkkindhetverdientomteschitteren
#Preemiepower

Waarom dit goed doel?

Als mama van Noor, als vroedvrouw op de neo in het AZ Alma in Eeklo en als oprichtsters van de VZW ondervinden we elke dag aan den lijve dat we met ons initiatief echt wel het verschil maken voor de ouders van een kleine superheld. Vandaar dat we we zelf ook een actie op poten zetten zodat onze kleine heldjes verder kunnen blijven schitteren.

Net als elke ouder toekomstdromen heeft voor zijn/haar kind hebben wij die ook voor onze dochter met wilde kuren zoals we onze VZW zelf noemen. Voor ons is het ook echt ons kindje. Jammer genoeg is dit enkel mogelijk mits de nodig fondsen. Vandaar dat we hier zelf ook ons steentje toe willen bijdragen.

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel