Sing Pink, straatmuziek voor Think Pink

Ten voordele van THINK PINK

De vorige jaren heb ik streeds cupcakes gebakken, maar nu ik examens moest maken, had ik daar geen tijd meer voor. Daarom ga ik op di 17 dec. met een paar vriendinnen in Aalst als straatmuziekant geld inzamelen. We zingen kerst- en popliedjes en begeleiden onszelf op gitaar, viool en triangel. We hebben er veel zin in!

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor de 7de keer dit goed doel omdat mijn oma gestorven is aan borstkanker en ook anderen uit onze familie hebben borstkanker gehad. Ik hoop dat ze met het geld verder onderzoek kunnen doen zodat ze alle mensen met borstkanker kunnen genezen. Ik vind het ook goed dat ze de zieke mensen helpen om zich wat beter te voelen daarom heb ik ook een paar jaar geleden mijn haar laten knippen voor think pink.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel

Video's