SING FOR LIFE 3

Ten voordele van Join For Water (Protos vzw)

12u lang wordt de Sint-Michielskerk gevuld met gezang voor het goede doel. De deelnemerslijst bestaat uit : het koor ALFABET (initiatiefnemer), Altra Voce, Crescendokoor, Joost Denturck, Kojoko, Kortrijks Vocaal Ensemble, Kinderlandkoor, Laidoskoor, Piet Cottenier, het koor Pro Ecclesia, Brothers in Law, les Choristes, de groep Sons Uniek, het Sint-Janskoor, zanggroep Villa Imagina, Voices en Capilla Duveliensis.
Vanaf 10u 's morgens tot 22u 's avonds wordt op zondag 22/12/2019 de kerk in de Rijselstraat te Kortrijk gevuld met hemelse warme klanken. Alle muziekgenres komen aan bod, al bestaat het aanbod vooral uit koorzang, kleinkunst en chanson.
Met 1 toegangskaart van 5€ kom je'r binnen of steun je onze gezamenlijk gekozen goede doelen :
SINT-MICHIEL AGAPE
JOIN FOR WATER en
SCHOOL&ZIEKZIJN.
Natuurlijk krijgt het meezingen ook een kans!
TOT SINGS FOR LIFE op zondag 22 december 2019!

Waarom dit goed doel?

WATER is levensbelangrijk : voor ons alhier, maar ook in andere landen waar de voorzieningen wat minder zijn! JOIN FOR WATER werkt zowel aan informatie, sensibilisatie als het verbeteren van locale voorzieningen!

Join For Water (Protos vzw)

Water is één van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Join For Water is de enige ngo in België die zich voluit focust op water, en alles wat daar bij komt kijken.

Elk jaar krijgen tienduizenden mensen toegang tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair, hygiëne of water voor landbouw. In België zet Join For Water in op het verkleinen van de watervoetafdruk, want onze consumptie zet ook elders watervoorraden onder druk.

Bekijk dit goed doel