SING FOR LIFE 2

Ten voordele van School&Ziekzijn West-Vlaanderen

12u lang wordt de Sint-Michielskerk gevuld met gezang voor het goede doel. De deelnemerslijst bestaat uit : het koor ALFABET (initiatiefnemer), Altra Voce, Crescendokoor, Joost Denturck, Kojoko, Kortrijks Vocaal Ensemble, Kinderlandkoor, Laidoskoor, Piet Cottenier, het koor Pro Ecclesia, Brothers in Law, les Choristes, de groep Sons Uniek, het Sint-Janskoor, zanggroep Villa Imagina, Voices en Capilla Duveliensis.
Vanaf 10u 's morgens tot 22u 's avonds wordt op zondag 22/12/2019 de kerk in de Rijselstraat te Kortrijk gevuld met hemelse warme klanken. Alle muziekgenres komen aan bod, al bestaat het aanbod vooral uit koorzang, kleinkunst en chanson.
Met 1 toegangskaart van 5€ kom je'r binnen of steun je onze gezamenlijk gekozen goede doelen :
SINT-MICHIEL AGAPE
JOIN FOR WATER en
SCHOOL&ZIEKZIJN.
Natuurlijk krijgt het meezingen ook een kans!
TOT SINGS FOR LIFE op zondag 22 december 2019!

Waarom dit goed doel?

Het is belangrijk dat mensen met minder kansen ondersteund worden, zeker zieke kinderen!

School&Ziekzijn West-Vlaanderen

Elke leerling heeft recht op onderwijs, ook al kan hij niet naar school!
School & Ziekzijn (S&Z) regio West-Vlaanderen, een vrijwilligersorganisatie, is er voor kinderen en jongeren die door ziekte, ongeval of psychische problemen tijdelijk de lessen niet kunnen volgen. Gediplomeerde, ervaren vrijwilligers zorgen ervoor dat deze leerlingen nadien zonder leerachterstand bij hun klasgenoten kunnen aansluiten. De lessen zijn gratis, individueel, op maat van de leerling en in samenwerking met de school.
School & Ziekzijn W-Vl werkt met vele enthousiaste lesgevers met een groot hart die altijd klaar staan om te helpen!

Bekijk dit goed doel