SING FOR LIFE

Ten voordele van SINT-MICHIEL AGAPE

12u lang wordt de Sint-Michielskerk gevuld met gezang voor het goede doel. De deelnemerslijst bestaat uit : het koor ALFABET (initiatiefnemer), Altra Voce, Crescendokoor, Joost Denturck, Kojoko, Kortrijks Vocaal Ensemble, Kinderlandkoor, Laidoskoor, Piet Cottenier, het koor Pro Ecclesia, Brothers in Law, les Choristes, de groep Sons Uniek, het Sint-Janskoor, zanggroep Villa Imagina, Voices en Capilla Duveliensis.
Vanaf 10u 's morgens tot 22u 's avonds wordt op zondag 22/12/2019 de kerk in de Rijselstraat te Kortrijk gevuld met hemelse warme klanken. Alle muziekgenres komen aan bod, al bestaat het aanbod vooral uit koorzang, kleinkunst en chanson.
Met 1 toegangskaart van 5€ kom je'r binnen of steun je onze gezamenlijk gekozen goede doelen :
SINT-MICHIEL AGAPE
JOIN FOR WATER en
SCHOOL&ZIEKZIJN.
Natuurlijk krijgt het meezingen ook een kans!
TOT SINGS FOR LIFE op zondag 22 december 2019!

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor 3 goede doelen : AGAPE / JOIN FOR WATER en SCHOOL &ZIEK ZIJN WEST-VLAANDEREN = lokale hulpverlening, sociale betrokkenheid en een goed doel op wereldniveau !

SINT-MICHIEL AGAPE

De Sint-Michielsbeweging ondersteunt jongeren en kinderen in moeilijke situaties.

Door begeleiding van jonge mensen naar werk, studie, woning (Future) - door gezinnen met kinderen zonder inkomen te helpen (Onthaalhuis Emmanuel) - door kansarme kinderen te begeleiden bij het schoolwerk (Vredesklas en Dream) - door erkende oorlogsvluchtelingen te ondersteunen bij de zoektocht naar huisvesting en integratie (Porta Aperta).

Sinds 2018 is er de sociale winkel Potpourri. Mensen in nood krijgen materiële steun, met respect voor ieder. Ze kiezen via een regeling met een puntenkaart producten. In Potpourri zijn mensen in nood een klant en vinden ze een luisterend oor. Sinds oktober 2019 kunnen mensen in nood ook terecht in Potpourri Boetiek, de kinderwinkel met speelgoed en kledij tot 12 jaar.

Vele vrijwilligers helpen zo meer dan 750 mensen.

Bekijk dit goed doel

Video's