Sila Westerlo Warmste Markt

Ten voordele van Poezencentrale Mol

We organiseren een Urban Trail doorheen de gebouwen van Sila bovenschool en middenschool. Daarnaast lopen we ook doorheen een aantal handelszaken. Het centrum van dit alles is de speelplaats van de bovenschool. Hier zal de aankomst en de finish georganiseerd worden. Daarnaast voorzien we een marktje met zelfgemaakte spullen van onze leerlingen, zal er eten en drank zijn en wordt er animatie voorzien voor de allerkleinsten onder ons. Meer info op: https://silaforlife.be

Waarom dit goed doel?

Onze leerlingen hebben het goede doel mogen kiezen. We hebben gekozen om de leerlingen te laten kiezen uit een lijst van regionale initiatieven die dicht bij hun leefwereld staan.

Poezencentrale Mol

Poezencentrale Mol zet zich in voor de opvang van zwerfkatjes en gedumpte huiskatjes in nood.
De katjes komen in de opvang bij opvanggezinnen thuis. Als de katjes gezond zijn en volledig in orde zijn gaan we voor hen opzoek naar een gouden mandje. De katjes die in opvang komen zijn vooral kittens die vaak erg onderkomen zijn, papfleskittens maar ook volwassen katten in nood komen in opvang. Omdat we de allerzwaksten een kans willen geven lopen onze dierenartskosten hoog op. Aangezien we geen subsidies krijgen zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties.

Bekijk dit goed doel