Sila Westerlo Urban Trail

Ten voordele van TO WALK AGAIN

We organiseren een Urban Trail doorheen de gebouwen van Sila bovenschool en middenschool. Daarnaast lopen we ook doorheen een aantal handelszaken. Het centrum van dit alles is de speelplaats van de bovenschool. Hier zal de aankomst en de finish georganiseerd worden. Daarnaast voorzien we een marktje met zelfgemaakte spullen van onze leerlingen, zal er eten en drank zijn en wordt er animatie voorzien voor de allerkleinsten onder ons. Meer info op: https://silaforlife.be

Waarom dit goed doel?

Onze leerlingen hebben het goede doel mogen kiezen. We hebben gekozen om de leerlingen te laten kiezen uit een lijst van regionale initiatieven die dicht bij hun leefwereld staan.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel