Shop for Life

Ten voordele van jASSper vzw

Mensen met ASS zien er ‘normaal’ uit. Dit zorgt er voor dat buitenstaanders soms weinig begrip tonen en snel een oordeel vellen.
Communicatie staat zowel bij BURO A1 als bij autisme centraal. Via scherpzinnige quotes en zelf ontwikkelde emoticons (buroticons) op leuke dragers, plaatsen we autisme in de kijker, maken we bewust, helpen we vooroordelen uit de wereld.
In onze webshop kan je naar hartelust shoppen for life, voor jezelf of voor familie en vrienden als cadeautje onder de kerstboom. Bestellen kan t.e.m. 15 december, daarna maken we alles klaar voor verzending. Je kan je pakketje vanaf 18 december in de brievenbus verwachten, zelf ophalen kan ook op 20 en 21 december.
De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Jassper.

Waarom dit goed doel?

Autisme is nog vaak een onbegrepen stoornis, vooral bij jongeren.
Wij willen dit op onze manier bespreekbaar maken, zoals ook JaSSper doet door kampen en activiteiten te organiseren.

jASSper vzw

VZW jASSper is een vereniging voor kinderen en jongeren met autismespectrumstoornissen. Wij organiseren een jaarlijks zomerkamp voor 6-13-jarigen, een j@SSpervierdaagse voor 12-18-jarigen, enkele familiedagen, brussendagen en allerlei activiteiten met en ten voordele van jongeren tussen 6-18j met ASS. We verzorgen ook mamASSmomenten en spreekbeurten over ASS. We leiden vrijwilligers op om met onze doelgroep om te gaan. Ook in scholen en klassen brengen wij autismebewustzijn en -acceptatie d.m.v. lessen sociale vaardigheden. Zie onze Facebookpagina VZW jASSper en onze website www.jassper.org

Bekijk dit goed doel