Shine for life

Ten voordele van be-TSC VZW

Samen met mijn Collega Coralie maken we kaarsen, zeepjes bloempotten en theelichthouders in beton die we dan verkopen. dit is voor be-TSC een patiënten vereniging voor iedereen die leeft en meeleeft met TSC.

Waarom dit goed doel?

mijn zoontje werd geboren met Tsc net als zijn papa en opa . de diagnose van de 3 kregen we pas toen ik zwanger was van mijn zoon. Hij werd geboren met 7 hart tumoren en dit wees op de zeldzame ziekte Tubereuze Sclerose Complex

be-TSC VZW

be-TSC is er voor iedereen die (mee)leeft met Tubereuze Sclerose Complex (TSC), een ziekte met heel diverse symptomen (epilepsie, tumoren, autisme, …). De ene is door TSC levenslang zwaar hulpbehoevend, de ander kan een bijna ‘normaal’ leven leiden. Maar voor iedereen betekent TSC levenslange onzekerheid.
be-TSC steunt en informeert. We brengen mensen die (mee)leven met TSC in contact met elkaar, liefst live. We beantwoorden alle mogelijke vragen over de ziekte en over aanverwante onderwerpen. We wijzen de weg naar ondersteuning. We steunen onderzoek.
be-TSC wil de ziekte op de kaart zetten, zodat iederéén ze zou kennen. Want een grotere bekendheid, leidt tot steun, begrip en solidariteit.

Bekijk dit goed doel