Shiatsu for Life Wortegem Petegem 11 dec

Ten voordele van Warriors vzw

De Shiatsu academie biedt Shiatsu aan, dit is een vorm van Japanse drukpuntmassage die heel een ontspannend en revitaliserend effect heeft. Op diverse plaatsen in West-Vlaanderen is het mogelijk een shiatsu sessie van 40 min te boeken voor een bijdrage van 25 euro. De opbrengst van deze shiatsu behandelingen gaat integraal naar de VZW Warriors against Cancer.
De shiatsu behandelingen worden gegeven door zowel afgestudeerde shiatsu beoefenaars als door studenten van de Shiatsu Academie.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk, zo reserveer je je sessie en staan wij klaar om je te laten genieten van een deugdzame shiatsu behandeling

Op woensdag 11 dec kan je terecht bij Camille Menten voor een shiatsu for life sessie

Waarom dit goed doel?

De shiatsu academie wenst de werking van de VZW Warriors against Cancer te ondersteunen zodat zij mensen met kanker kunnen helpen om terug met vertrouwen en innerlijk kracht in hun leven te staan

Warriors vzw

Warriors Against Cancer vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen we onze Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken.

Dit doen we door inspirerende workshops, zinvolle activiteiten en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laten we tijdens professionele fotoshoots onze Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig.

Bekijk dit goed doel