Sheraton Beers & Stories

Ten voordele van Pinocchio

Administratief personeel van Sheraton Brussels Airport Hotel bemannen tijdens de warmste week de winter pop-up chalet, voor de hoofdingang van het hotel. De helft van de totale omzet van deze verkoop gaat integraal naar Pinocchio. Behalve dranken en hapjes zullen er ook kerstballen van Pink Ribbon te koop worden aangeboden. Tijdens de Warmste Week wordt er ook een kerstmarkt voor de personeelsleden georganiseerd, waarvan de opbrengst eveneens integraal naar Pinocchio gaat.

Waarom dit goed doel?

Kinderen en jongeren zijn en blijven een kwetsbare doelgroep. Brandwonden zijn niet enkel heel pijnlijk maar veroorzaken ook veel ander leed. We willen ons steentje bijdragen om dit leed wat te verzachten.

Pinocchio

Vzw Pinocchio is begaan met de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden.
Onze doelstellingen zijn:
• Het ziekenhuisverblijf aangenamer maken door bijv. een wekelijks bezoek van een clown en een geschenkje te geven na de verzorging. Tevens beschikken we over vrijwilligers die de kinderen 24/24 kunnen bijstaan.
• Financiële ondersteuning bieden aan de ouders voor onkosten die niet vergoed worden door de mutualiteit: drukkledij, hydraterende en zonnecrèmes, transportkosten, thermale kuren, ...
• Jaarlijks een thermaal kuurkamp in Spa organiseren, een re-integratiekamp en diverse activiteiten voor jongeren vanaf 16 jaar.
• Informatiesessies in scholen en uitbaten van infostanden.

Bekijk dit goed doel