Het SES-team (School voor Educatieve Studies aan de UHasselt) bereidt heerlijke gerechten en zoete lekkernijen. Collega's kunnen deelnemen door een vrije gift te doen en zich te laten verwennen met onze culinaire creaties. In het Wetenschapspark 24 zal enkele dagen per week aan de inkom een tafel staan met allerlei lekkers. Samen creëren we warmte en steun voor het goede doel!

We kozen voor het Berrefonds omdat het verlies van een kind een zeer ingrijpende gebeurtenis is. Niet alleen voor de ouders maar ook voor de school, leerkrachten, klasgenoten,... Daarom steunen we graag mee het initiatief van het Berrefonds die troostkoffers ontwikkelen die gebruikt kunnen worden in de klas. Als lerarenopleiding vinden we het belangrijk dat onze leerkrachten een veelzijdige opleiding krijgen waarbij er ook aandacht is voor het welzijn van leerlingen en jongeren. Dit project sluit hier zeer mooi bij aan.

Steun deze actie met een gift

Draag je deze actie een warm hart toe maar kan je er bijvoorbeeld niet zelf aan deelnemen? Dan kan je de actie toch steunen door een gift te doen.

Doe een gift