Schuif je rostjes for life

Ten voordele van vzw Steunkring Huis aan Zee

Rostjes kunnen geschoven worden in De Zankorrel in onze speciale schuifbak.
Raak je niet bij ons op school, dan kan je je rostjes ook in de spaarpotten steken die her en der verspreid staan in Eernegem en omstreken.

Waarom dit goed doel?

Deze steunkring streeft er naar ieder kind, die geen warme thuis heeft bij ouders of andere familie, een eigen kamer te geven. Eentje waar ook deze kinderen, met wat bagage een veilige thuis kunnen ervaren.
Waar ze een eigen plekje hebben om tot rust te komen, om gewon zichzelf te zijn.
Met onze steun, hopen we op veel geld zodat we hen een duwtje in de rug kunnen geven.

vzw Steunkring Huis aan Zee

Huis aan Zee is een permanent geopend internaat voor 100 kinderen die om uiteenlopende redenen thuis niet kunnen opgevangen worden.
De kinderen worden na overleg met het kernteam in één van de 6 leefgroepen geplaatst waar het kind zich het best zal thuis voelen Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd, de mentale, emotionele en fysiek ontwikkeling van het kind.
Er wordt gestreefd om in elke leefgroep een rustige sfeer in een veilige omgeving te creëren zodat elk kind zich kan ontwikkelen op eigen niveau en met eigen mogelijkheden. Vrije tijd, sport en spel, gezonde voeding, sociale relaties, hygiëne, zelfstandigheid en begeleiding van huistaken komen uitvoerig aan bod.

Bekijk dit goed doel