saying goodbye

Ten voordele van Saying Goodbye

deze actie is voor mensen die iemand dierbaars zijn verloren in het leven. Bij deze actie kunnen de mensen rouwen om het verdriet die ze nog moeten verwerken.

Waarom dit goed doel?

We hebben gekozen voor Saying- goodbye. De reden dat we voor deze organisatie hebben gekozen is omdat iedereen wel iemand dierbaars in zijn leven heeft verloren. Niemand wist van onze groep dat er een organisatie bestond voor het helpen verwerken van het verlies van iemands dierbaars. We denken dat niet veel mensen dit wisten en we hopen via onze actie dat mensen zo sneller naar de organisatie gaan voor hulp te vragen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel