Savaco's Warmste stand op De Warmste Kerstmarkt @ Barco

Ten voordele van Bemok

Samen met de buurbedrijven verzamelen we niet minder dan 30 goede doelen op de Warmste Kerstmarkt in de gebouwen van Barco. Op 20 december is Savaco ook van de partij. In de Savaco-chalet kan je smullen van heerlijke warme wafels, huisgemaakte gebakjes en een hartverwarmend drankje, allemaal ten voordele van begeleidingscentrum Bemok.

Waarom dit goed doel?

We steunen Bemok enerzijds omdat het een lokale, Kortrijkse organisatie is, en anderzijds omdat één van onze collega's persoonlijk bij Bemok is betrokken. Zijn oudste dochter zit er op school en ook buitenschools wordt ze er excellent begeleid. Ze is bijvoorbeeld sinds kort heel blij dat ze met de hulp van Bemok heeft leren fietsen. Bemok wil met de giften nieuwe fietsjes voorzien, en daarin steunen we hen graag.

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel