Samen Warm

Ten voordele van Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

Wij maken armbandjes en vriendschapsbandjes. Op Instagram hebben we een account. We gaan ook langs huizen. Spreken meerdere keren af om samen bandjes te maken. Samen staan we sterk!

Waarom dit goed doel?

We hebben een vriendin die ook autisme heeft. Soms word ze gepest, wat wij heel erg vinden. Mensen zijn mensen. Wij vinden het heel erg dat ze daarmee gepest worden. We willen andere kinderen ook helpen. Het doel ligt in onze streek. We willen kinderen helpen! Iedereen verdiend liefde.

Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

De Okkernoot biedt logies en bezigheid aan jongeren en volwassenen met autisme. Opvang kan in Vollezele, Halle en Denderwindeke. Door de last te verdelen of tijdelijk over te nemen kunnen we mantelzorgers ontlasten. Ook crisis- en noodopvang behoren tot de opties, evenals individuele hulp. Via sponsoring creëren we extra mogelijkheden zoals atelier- en therapielokalen en mogelijkheden tot ontspanning (snoezel, zwembad, ...). We willen bovendien in het voormalige station van Herne een heus hedendaags activiteitenaanbod op poten zetten waarbij inclusie de hoofdtoon voert. Zo denken we aan een bistro voor zowel reiziger als dorpsgenoot, aan een verdeelpunt van lokaal geproduceerde produkten, ... Dank aan wie ons gedenkt!

Bekijk dit goed doel

Video's