Samen naar de Warmathon te Gent

Ten voordele van Kind, Ouders en Kanker (KOK)

Wij lopen en wandelen de Warmathon in Gent op vrijdag 20 december. Je kan bij onze groep aansluiten door te zoeken op code "TEAM10121" en nadien een mailtje te sturen naar lienvandooren@gmail.com.

Lukt het niet om naar de Warmathon te komen. We zijn ook erg blij met je vrije bijdrage op het rekeningnummer BE55001505192244 (naam vermelden) en wij storten met plezier alle centen door naar vzw Kind, Ouders en Kanker!

Dankjewel!

Waarom dit goed doel?

Ons zoontje werd twee jaar geleden getroffen door leukemie. We werden warm ontvangen door de mensen van vzw KOK in de Appeltuin van UZ Brussel. De Appeltuin is een huiskamer én een speelkamer tegelijk. We kunnen er ons hart luchten en samen spelen, in een huiselijke, ontspannen sfeer.
Daarom willen we graag ons steentje bijdragen aan deze mooie vzw.

Kind, Ouders en Kanker (KOK)

Als een kind kanker krijgt, dan heeft dit een grote impact op elk gezinslid. VZW KOK wil de angst en het verdriet bij hen milderen. In het ziekenhuis zorgen we voor speel- en knustelgerief zodat het kind zich niet verveelt. We kopen ook materiaal voor de Kanjerketting aan. Dit is een beloningsysteem voor kinderen met kanker. Na elk ondezoek of behandeling krijgen ze een speciale parel die ze dan toevoegen aan hun ketting. Elke parel staat symbool voor hun kracht en moed. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis organiseren we ontspannende gezinsactiviteiten. Lotgenotencontact wordt onder andere gestimuleerd via brussendagen en avonden voor ouders met een overleden kind.De gezinnen ontmoeten zo ook andere getroffen gezinnen en ze vinden veel begrip bij elkaar. De VZW heeft geen personeelskosten.

Bekijk dit goed doel