Samburger for life

Ten voordele van Avalon vzw

Samen met mijn voetbalclub F.C. Oppuurs slagen we de handen in elkaar om lekkere hamburgers te bakken voor Samburgers for life.

Samen met enkele vrijwilligers gaan we de spelers, ouders, grootouders , familie en vrienden verwennen met een authentieke SAMBURGER.

Deze zullen we bakken tijdens de wedstrijden van de jeugd op verschillende zaterdagen.

Hiermee hopen we centjes op te halen voor ons goed doel dit jaar : VZW Avalon. Waar zowel mijn mama als de anderen deze broodnodige centjes goed kunnen gebruiken!

Kom gerust langs en smullen maar!

Waarom dit goed doel?

Op 18 november 2018 heeft mijn mama een herseninfarct gekregen, deze was de 3de en ook de zwaarste van de drie, dit door een ontsteking op de bloedvaten van haar hersenen. Een ziekte die we tot nu proberen onder controle te houden door medicatie en veel hulp.

Door de fysieke- en mentale beperkingen die zij heeft opgelopen is het onmogelijk om nog thuis te wonen en woont mijn mama nu 7 maanden ongeveer in Avalon. Wij zijn deze mensen heel dankbaar voor de goede zorgen en de goede bedoelingen voor alle bewoners daar.

Graag wil ik dan ook mijn steentje bijdragen door hamburgers te bakken op mijn plaatselijke voetbalclub.

Avalon vzw

Avalon vzw is een vergunde zorgaanbieder voor mensen met een beperking in Opstal - Buggenhout. 30 mensen kunnen bij ons residentieel verblijven, maar we hebben ook een dagbestedingsaanbod voor externe personen.

Omwille van hun fysieke beperkingen hebben de meeste bewoners hulp nodig bij allerlei activiteiten van het dagelijkse leven (opstaan, wassen, aankleden, drinken, eten, verplaatsing, ...) en het invullen van hun vrije tijd.

Avalon wil bewoners ook ondersteunen in het uitbouwen van hun eigen leven en hun sociaal netwerk.

Bekijk dit goed doel