'Rust' van Mathias Sercu door theaterbende PROT in Extremis te Proven

Ten voordele van De Lovie

''t Is wat dat ‘t is. Je kunt niet verwachten dat een mens ineens gaat veranderen. Gelijk je niet kunt verwachten dat een kieken ineens gaat vliegen.'

'Rust' gaat over drie dertigers: Lode, Moniek en Vincent. Ze runnen samen een rusthuis en zijn gespecialiseerd in hoogbejaarde terminale rijken. Liefst zonder erfgenamen. We gaan met hen op stap doorheen drie fasen in hun leven. Dit verhaal vol humor en soms absurde anekdotes zit vol passie en verkilling, vriendschap en verraad, sleur en hoe we die op een soms bizarre manier willen doorbreken.

Tekst: Mathias Sercu, die zijn auteursrechten afstaat voor dit doel.
Bewerking en coaching: Stef Ryon;
Spel: Brecht Dejonckheere, Chris Vandenberghe en Margot Derycke;
Techniek: Jurgen Yde en Olivier Arnaert.

Voorstellingen op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 (telkens om 20 uur) in de toonzaal van designbedrijf Extremis te Proven (Couthoflaan 20b).

Tickets via www.prot.be

Bar by Etremis voor hetzelfde goeie doel!

Waarom dit goed doel?

Als theaterbende hebben we van nature een boon voor onze collega's uit het drama-atelier van Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie. We willen hen graag een duwtje in de rug geven bij het maken van hun nieuwe voorstelling in 2020.

De Lovie

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking: in onze locaties, maar ook thuis. Samen met hen, en wie voor hen belangrijk is, bouwen we aan kwaliteit van leven en een sterk netwerk verweven met de samenleving.

Bekijk dit goed doel