Running for Recovery

Ten voordele van Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Zes dagen op rij zal Team ANBN al lopend zorgen voor bewustwording rond de eetstoornisproblematiek. We herstelden zelf van een eetstoornis en werken nu als vrijwilligers bij de zelfhulpvereniging voor mensen met een eetstoornis én hun naasten (ANBN).

Je kan ons steunen door een financiële bijdrage te storten. Voor elke 100€ zullen we 1 rondje lopen. Storten kan op: ANBN - BE05 7360 1605 4675, met vermelding 'Running for Recovery'. Indien je een fiscaal attest wil ontvangen, voeg je 'fiscaal attest' toe aan de vermelding.

In aanloop naar de Warmathons zullen we ons goed moeten voorbereiden, want ook voor ons is dit een grote uitdaging. Je zal er meer over kunnen lezen op www.elsverheyen.be en op www.anbn.be.

Dankzij de steun van mensen die ANBN een warm hart toedragen willen we geld inzamelen, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken en ondersteunen, o.a. door het opzetten van een website voor ouders, partners en vrienden!

Waarom dit goed doel?

Dit jaar gaan we de uitdaging aan om 6 dagen aan een stuk te lopen voor ANBN. Want van een eetstoornis kan je ook geen pauze nemen! Herstellen is elke dag opnieuw kiezen tegen zelfdestructie en voor je gezonde zelf, voor het leven. Het is een opgave, zoals deze uitdaging voor ons ook een hele uitdaging wordt.

Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

ANBN gaat als patiënten- en familievereniging samen op weg naar herstel bij eetstoornissen. Zo wil ANBN een hand reiken naar de zovele vrouwen en mannen die met een eetstoornis kampen. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Zowel personen met een eetstoornis als familie en vrienden zijn welkom! Verder willen de vrijwilligers van ANBN de bevolking (o.a. jongeren) informeren over eetstoornissen en dat doen ze op basis van hun eigen (familie-)ervaringsdeskundigheid.

Bekijk dit goed doel

Video's