Runners' Lab City Trail - AVLO

Ten voordele van Emiliani

Een stadsloop doorheen gebouwen waar men zelden of nooit komt. Op een recreatieve manier met muziek en ambiance langs het parcours. Een 5 Km voor de minder geoefende sporter en 10 Km voor de gedreven sportieveling. Dat alles in een aangename kerstsfeer met 2000 andere deelnemers en georganiseerd door AVLOvzw in samenwerking met de toeristische dienst Lokeren

Waarom dit goed doel?

Een fantastisch project waar de combinatie vrijwilligers en werknemers dag in dag uit hun beste beentje voorzetten.

Emiliani

Emiliani biedt mensen met een beperking en hun netwerk professionele ondersteuning bij het zelf invullen van hun leven op het vlak van wonen, leren, werken en vrije tijd.
Emiliani wil een multimedia project oprichten binnen de voorziening. Met ons multimediaproject willen we digitale media in onze werking verweven, willen we digitale media zichtbaar maken aan onze cliënten en hen ondersteunen in het gebruik er van.
Doelstellingen: Netwerkverruiming via digitale en sociale media, mediawijsheid en bescherming, informeren van cliënten, ontspanning en vrije tijd, stress- en pijnbestrijding, lichaamsfuncties verbeteren, communicatie verbreden.
Om onze doelstellingen te bereiken willen we een multimediaproject lanceren dat bestaat uit 3 onderdelen:
• Ondersteunende communicatie met iPad en Grid applicatie. • Snoezelen, pijn- en stressbehandeling met Virtual Reality • Pactieve beweging: Heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid.

Bekijk dit goed doel