Run mee door St Bee

Ten voordele van De Fonkel

De kinderen (met kerstmuts) lopen in de voormiddag doorheen de schoolgebouwen en worden daarna warme soep aangeboden door het Oudercomité in samenwerking met De Ast.

Vanaf 15u kunnen alsook ouders en sympathisanten doorheen de school lopen en zich daarna opwarmen met een glühwein, chocomelk, … vergezeld van lekker gebak! De leerlingenraad organiseert samen met school de activiteit, de versnaperingen komen tot stand door het oudercomité.

Waarom dit goed doel?

De papa van een leerkracht op onze school is onlangs overleden op jonge leeftijd. De man was reeds een 8tal jaar dement. De buddywerking sprak ons enorm aan. We willen deze mensen een hart onder de riem steken voor hun inzet!

De Fonkel

Wij zijn een buddywerking voor personen met jongdementie in de zuidelijke Westhoek. Voor personen met jongdementie organiseren we 1 à 2 keer per maand een activiteit in regio Heuvelland-Ieper-Poperinge. Hierbij zijn ook de partners van de personen met jongdementie welkom. Dit lotgenotencontact geeft energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bekijk dit goed doel