Run for life

Ten voordele van SISP vzw

Op zondag 15 december zullen wij in Meer een estafetteloop doen. Hierbij zullen verschillende teams, van maximum 5 personen, het tegen elkaar opnemen om zo veel mogelijk rondjes van ongeveer 1km te lopen in 3,5u. Na afloop kan iedereen (lopers en supporters) nog een heerlijke spaghetti eten.
Dit jaar zijn we aan de 9de editie toe.

Waarom dit goed doel?

SISP richt zich tot de allerarmsten en de mensen die weinig of geen kansen krijgen in de Indische samenleving. SISP tracht de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren door o.a. het aanbieden van gratis scholing. Wij vinden dat iedereen hier recht op heeft en hopen met deze actie deze mensen een mooiere toekomt te kunnen bieden.
Enkele mensen uit onze omgeving zijn reeds ter plekke geweest en daarom zijn wij er des te meer van overtuigd dat het geld hier goed besteed wordt. Een reden te meer om ons uiterste best te doen voor een zo mooi mogelijke opbrengst.

SISP vzw

De levenskwaliteit verhogen van de armsten in de vissers- en andere kansarmen in Zuid India Kerala, India. Gratis tweedekansonderwijs voor school drop-outs
Het onderwijs is er op gericht om school drop-outs alternatief onderwijs aan te bieden zodat ze na verloop van tijd kunnen aansluiten in het reguliere onderwijs of om hen voor te bereiden op overheidsexamens om hun graad te behalen.
- naschoolse begeleiding van de jongeren die overgestapt zijn naar het reguliere onderwijs
- aanbieden van aangepaste scholing aan jongeren met een fysische of mentale beperking
- het opzetten van een studiebeurssysteem om jongeren de kans te geven verder te studeren in een hogere opleidingsgraad

Bekijk dit goed doel