Run for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Zoveel mogelijk mensen warm maken om mee te wandelen of lopen & zo door sponsering een extra financiële steun kunnen bieden aan het Berrefonds.

Voor alle info: leslie.tiest@telenet.be

Waarom dit goed doel?

2 jaar geleden zijn we zelf onze dochter Flore* verloren na 18 weken zwangerschap & toen hebben dingen zoals een gesprek, herinneringsdoos, knuffeltje, ... heel veel deugd gedaan.
Een zeer mooie organisatie die alle steun verdient, want het blijft helaas nodig!

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's