Run for life

Ten voordele van Koninklijk Werk IBIS vzw

Ook dit jaar is er weer de run for life ten voordele van het Koninklijk Werk Ibis. De eerste honderd inschrijvingen mogen zich verwachten aan een extra goodiebag.
De kidsrun start om 14u00 en bedraagt 5€.
De 4km, 8km en 12km starten om 14u30 en bedragen 8€ per inschrijving.

Geen zin om te lopen? Dan kan je altijd op ons gezellige terras vertoeven.

Douches, toiletten, vestiaire behoren tot onze faciliteiten.

Inschrijven kan via: https://docs.google.com/forms/d/1AxOUb0hq8YHw81HdwjR7buiO160H_lctGxBuIs-J_SE/edit


Inschrijving is pas geldig na betaling. Storten kan op BE92380009821323 met

Waarom dit goed doel?

Het is belangrijk de totaalzorg voor de jongeren te kunnen blijven garanderen. Dat de zwakste jongeren met de grootste rugzak kan beholpen worden.

Koninklijk Werk IBIS vzw

Het Koninklijk Werk IBIS biedt een thuis, opvoeding en opleiding aan kinderen tussen zes en zestien jaar die veelal omwille van een grote zorgvraag extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Het IBIS-werk omvat een school en een internaat. Alle kinderen verblijven in het internaat (permanente opvang ook in weekends en vakanties). De kinderen komen vaak uit moeilijke sociale omstandigheden en/of kansarmoede. De doelstelling van de stichter, Koning Albert I, nl. "De kinderen moeten er gelukkig zijn en al het nodige wordt gedaan om hen te omringen met alle zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden krijgen" wordt vandaag ingevuld met een onvoorwaardelijke totaalzorg voor de toevertrouwde kinderen.

Bekijk dit goed doel