Rosse Centjes inzamelactie

Ten voordele van Prinses Harte

Oproep via FB en mond aan mond reclame.

Mensen bieden nu al aan om zelf ook via hun vrienden of op hun werk centjes rond te halen voor mijn rosse centjes actie.

centjes worden bij mij thuis binnengebracht.

Waarom dit goed doel?

Harte is (was) het dochtertje van mijn nicht Elke.
Prinses Harte is een hartverwarmend project dat we als familie hebben zien ontstaan en groeien na het overlijden van Harte.
We hebben deze intense periode van ziekte en overlijden van zeer kortbij meegemaakt. Na amper zeven weken verloor ons Hart die pas vier dagen zes jaar was geworden, haar strijd.
We zien nog steeds hoe ons Harte haar ouders, tantes, nichtjes, neefjes en grootouders hier onder lijden.
Prinses Harte houdt Harte levend en brengt tevens kinderen met kanker en hun ouders een beetje troost. Ik draag hier graag een klein steentje.

Prinses Harte

De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. Jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, die ziek werd toen ze 5 was. Ze had kanker en lag 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen zorgden voor afwisseling.
Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket. Zo’n pakket bevat een speciale pyjama, een fleecedeken, een pop, een warmtekussen, een muts, een schoudertas…
We doorbreken hiermee de beangstigende ziekenhuisomgeving. Het pakket is gratis, de kinderen mogen het mee naar huis nemen.
We verwennen elk jaar 200 kinderen met kanker in de ziekenhuizen van Leuven, Gent, Jette en Antwerpen.

Bekijk dit goed doel