Rospot voor het berrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Omdat winkeliers nu toch hun bedragen zullen moeten afronden kunnen die verloren rosse centen beter in een pot voor deze mooie non-profit organisatie!

Waarom dit goed doel?

Als vroedvrouw wordt ik regelmatig geconfronteerd met ouders die hun (stilgeboren) kindje verliezen. Dit raakt me keer op keer. Daarom maakt het me zo blij dat er organisaties bestaan zoals het berrefonds die dit verlies in het mate van mogelijke toch dragelijker maakt voor ouders en familie

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel