Rommelmarkt

Ten voordele van Saying Goodbye

Je vindt ons 'Warmste Week Oude Spullen kraam' op de rommelmarkt in Deinze in de Oude Brugsepoort (over de Kromme Brug), tijdens de Straatfeesten. Alles wat wij verkopen hebben we gekregen van gulle schenkers. Van glazen, vazen,... tot tuinkabouters en Michelin Mannetjes... Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het mee. Kom langs en kies iets uit. De volledige opbrengst gaat naar Saying Goodbye. Steun onze actie en je steunt een prachtig goed doel!

Waarom dit goed doel?

Doris Van Houtte, Bénédicte Gernaey en Greet Vastershaeghe zijn 3 mama's die een zoon verloren door zelfdoding. Doris haar kleinkinderen zijn op rouwkamp geweest met Saying Goodbye. Wij volgen deze vereniging al een tijdje en wat ons opvalt is hun enorme inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen die een enorm verdriet meeslepen. Rouwkampen, ontmoetingsdagen en andere activiteiten organiseren vraagt om heel veel middelen en mensen. Wij willen meehelpen om kinderen en jongeren die een zwaar verlies leden, samen met lotgenoten, toch een deugddoende vakantie te bezorgen op een plaats waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en hun verdriet kunnen uiten. We hebben alleen maar bewondering voor het prachtige team van Saying Goodbye en willen hen dan ook met alle middelen steunen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel