Rocktober

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

FAB Fusion is een live coverband en bestaat uit een groep collega's van Engie Fabricom. De band is opgericht om in het kader van de Warmste Week geld in te zamelen voor Make-A-Wish Vlaanderen. Hiervoor hebben we een avond georganiseerd, namelijk Rocktober! Deze avond is gevuld met een stevig live optreden van de band gevolgd door een vette fuif.
Ondertussen zijn er al een hele resem collega's die hier ook aan meewerken: collega-DJ's, collega-braadworst-BBQ'ers, collega-barmannen, collega-fotografen, collega-zangers (zelfs de Managing Director komt 2 nummers meezingen!), etc.
Hoe dichter bij het event, hoe meer collega's zich engageren. Het wordt dus sowieso een plezierig feestje.
Ook de verantwoordelijke van Make-A-Wish komt langs om voor de start van het optreden een warm woordje te zeggen omtrent de organisatie Make-A-Wish.
Hopelijk wordt Rocktober een traditie om verder te zetten in de komende jaren!

Waarom dit goed doel?

De organisatie focust zich op kinderen - wat voor ons een heel belangrijk criterium was. Daarenboven wordt de organisatie bijna enkel gedragen door vrijwilligers - die tot het uiterste gaan qua inzet en hun creatief brein helemaal los laten gaan. Het is gebaseerd op pure warmte en schenkt zowel kinderen, de betrokken familie, maar ook de vrijwilligers momenten van puur geluk en emotie. Tot slot is het een organisatie met heel concrete en gerichte acties, met een impact die veel verder gaat dan enkel de wens.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel