Rocking Ram actie

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wijngalerij Crombé verkoopt tussen 10 en 31 oktober de wijnen van Rocking Ram - Zuid-Afrika. Per verkochte fles schenken we integraal € 1 aan Kom op tegen Kanker.
Rocking Ram is een wijn gemaakt door Shaun Crombé, zoon van Philip Crombé (zaakvoerder van Wijngalerij Crombé). Shaun heeft jaren gestreden tegen leukemie. Hij heeft zicht door de ziekte GERAMD.
Onze winkel is open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 18.30u. Op zaterdag zijn we open van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 18u.

Waarom dit goed doel?

Shaun Crombé, zoon van Philip Crombé (zaakvoerder van Wijngalerij Crombé) heeft 2 x leukemie overwonnen. Shaun heeft moeten vechten om door zijn ziekte te geraken. Nu hij volledig hersteld is heeft hij de kracht terug gevonden voor het maken van zijn eigen wijnen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel