Rit met een oldtimer

Ten voordele van Cane & Gatto

Op 27 oktober organiseren wij een klein evenement. Je kan tijdens deze namiddag mee een ritje maken met 1 van de aanwezige oldtimers.

Start @14uur
Einde @17:30 uur
Locatie : Bouwenstraat 24, 2547 Lint

Voor een gezellig babbeltje achteraf is er een gelegenheid om iets te drinken.

Prijs:
Volwassen €10
Kinderen+8 tot 12 jaar €5
Kinderen -8 gratis

Reserveren kan via een prive bericht naar onze facebookpagina Cane&Gatto vzw of een telefoontje naar het nummer 0491/20.00.18

Uiterste betaaldatum is 20 oktober.
Betalen kan via onderstaande gegevens:
BE96736064033505

Hopelijk tot dan!

Waarom dit goed doel?

Ikzelf ben vrijwilliger bij deze organisatie. Samen met de hulp van mijn ouders hebben wij een actie bedacht die we graag organiseren.

Cane & Gatto

Cane & Gatto vzw vangt tijdelijk katten (voornamelijk straatkatten en vooral de wilde/angstige) op en treedt op als bemiddelaar voor honden, wanneer de dieren zich in een noodsituatie bevinden. Zoals bv door ziekte van het baasje of een verandering in de leefsituatie. Dit tot het diertje een nieuwe thuis heeft gevonden, dit doen we aan de hand van een vragenlijst en adoptiecontract. Dit alles wordt door slechts 2 personen volbracht met behulp van enkele vrijwilligers, wij overleven dankzij donaties en steunverkopen. Wij ontfermen ons ook over het welzijn van de zwerfkatten, deze worden geneutraliseerd en terug uitgezet op hun vaste plaats. Wanneer zij een kans kunnen hebben op een huiselijk leven, zullen wij deze hun geven.

Bekijk dit goed doel