relax4home

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Hoi,

Mijn naam is glenn verelst en ik heb een opleiding gevolgd in welness school hasselt. Ik geef graag ontspanningsmassages aan mensen om me heen.
Bij deze heb ik besloten om voor De warmste week een efforke in te zetten en kom ik graag bij mensen thuis die kankeronderzoek willen steunen.Om niet alleen het onderzoek te steunen maar ook hun een warme en relax massage te geven. deze duurt 2 uur en is voor het hele lichaam.
Je moet je over niets zorgen maken ik breng mijn tafel mee , handoeken en alles wat ik nodig heb voor jouw een gelukzalig gevoel te komen geven.
En om in het kader van de warmste week te denken:
-jij word er een warm en relax van
-Ik vind het aangenaam en relaxerend te masseren met passie
-En je kan er mogelijks mensen een warm gevoel geven door hun te steunen in het gevecht tegen kanker

voor meer info 0477518692
of volg me op de facebook pagina
https://www.facebook.com/Relaxathome2

Waarom dit goed doel?

als je rond je heen kijkt iedereen kent wel iemand die kanker heeft en die er onder lijd.ik vind het persoonlijk heel belangrijk dat er meer onderzoek word gedaan naar oplossingen tegen kanker en ook beter begeleidingen kunnen voorzien worden voor de patienten en ook voor de familie.
persoonlijk ken ik iemand die haar moeder heeft longkanker en haar overlevingskansen zijn binnen 1-3 jaar 5% dat ze het overleefd.
Als ik op deze manier mijn steun kan bieden wil ik dat me alle plezier en passie doen.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel