Regio Vastgoed bakt koekjes voor 't Berrefonds VZW

Ten voordele van Berrefonds VZW

Een zoete zonde die 'vastgoed' smaakt!
Wij van Regio Vastgoed een vastgoedkantoor uit Deinze bakken koekjes ten voordele van Het Berrefonds een organisatie die ons nauw aan het hart ligt.

Met de opbrengst die integraal naar het Het Berrefonds gaat wensen we hen te steunen in de verdere uitbouw van hun diensten en netwerk.

Waarom dit goed doel?

Meer mensen dan gedacht worden geconfronteerd met het verlies van een ongeboren kindje.

Als je als koppel met een dergelijke situatie geconfronteerd wordt ben je daar helemaal niet op voorbereid, als persoon ga je over op een bepaalde vorm van "automatische piloot", alles komt op je af, je trekt je er samen met je geliefde door.. met het doel je erna meteen weer positief op te laden om samen verder te gaan voor jullie gemeenschappelijke droom .. een kindje.

Tussen het verdriet en het dagelijks leven die gewoon verder gaat door zou je dan ook vergeten om stil te staan bij het verlies en materiële herinneringen te verzamelen, wat in je latere leven voor een gemis kan zorgen als je erbij stilstaat of er over verteld tegen te gezin, familie, ..

Dit initiatief helpt mensen om stil te staan bij het verlies, steunt door ervaringen te bundelen en helpt om "iets" tastbaar mee te nemen in jouw en dat van de mensen rondom jou hun verdere leven.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel