Red de koekjes

Ten voordele van Natuurpunt

We gaan op 9 december koekjes verkopen aan de leerlingen, leerkrachten en de ouders.
De kinderen zorgen zelf voor koekjes door ze te bakken of mee te brengen van huis.
En de opbrengst gaat naar Natuurpunt.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn de kinderen van klas 5 van de school Kriebel in Deurne. We hebben voor dit goed doel gekozen omdat we van de natuur houden. We vinden het niet leuk dat de wereld vervuild wordt.
We houden van dieren en willen dat ze een plekje hebben waar ze kunnen leven. We willen natuurlijk ook niet dat dieren slecht behandeld worden.

We hebben de natuur nodig als we zelf willen blijven leven. Er is echt te weinig natuur!

We willen iets doen voor onze toekomst.

Vriendelijke groeten van Victoria, Carolina, Tiffany, Jace, Kester, Dieumerci, Gabriƫl, Blessing, Mariska, Nana en meester Koen

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel