Read for life!

Ten voordele van RAKO België

Per gelezen boek tussen 1 januari en 24 december wordt er bij ons 1 euro in het spaarpotje gezet. Onze target is 50 euro!

Waarom dit goed doel?

Ik ben vrijwilliger voor dit schitterende doel. Ik heb het project zelf bezocht 4 jaar geleden en heb de impact gezien!
Onderwijs en gezondheidszorg voor kinderen is een basisrecht, en daar wil ik me helemaal voor inzetten!

RAKO België

RAKO (Remote Area Kids Organisation) is actief op het platteland in Cambodja, meer bepaald in de provincies Siem Reap en Banteay Mean Cheay.
Siem Reap is wereldberoemd door de overblijfselen van de oude Khmertempels van Angkor Wat. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen dit werelderfgoed. Het toerisme groeit jaar na jaar en ook het aantal vijfsterrenhotels wordt steeds groter!
Toch gaat de dagelijkse overlevingsstrijd voor de lokale bevolking verder, vooral op het platteland! Er is immers nog steeds een groot tekort aan zuiver drinkwater, onderwijs en medische zorgen. RAKO zet zich in om de bevolking te voorzien van waterputten en waterzuiveringsfilters en bouwt ook infrastructuur voor basisonderwijs en eerstelijnsgezondheidszorg op het platteland. Onze belangrijkste missie is het aanbieden van onderwijs aan de kinderen op het platteland, zij zijn immers de TOEKOMST van het land!

Bekijk dit goed doel