Rapper dan een ezel voor Inge

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op 4 oktober lopen we met 2 vriendinnen de halve marathon te Kuurne. Hiervoor konden familie, vrienden en kennissen ons sponsoren door een bedrag te storten op een speciaal hiervoor geopende rekening. Dit gaat tot op heden super goed en zorgt voor nog den extra motivatie!!! Opgeven stond niet in de woordenboek van Inge, mijn vriendin die ik vorig jaar verloor aan kanker. Met diezelfde vechtlust gaan we die 21km aan!!

Waarom dit goed doel?

Bijna 1 jaar geleden verloor ik mijn vriendin aan kanker. Dit na een gevecht van 4 jaar. Van dichtbij kon ik haar vechtlust, sterke karakter en haar humor zo apprecieren, dit ondanks alles!!
Met deze vechtlust en het feit dat opgeven niet in haar woordenboek stond gaan wij de uitdaging aan o 21km te lopen. Hieraan koppelden wij een sponsoractie die tot op heden super verloopt!
Inge nog eens in de belangstelling zetten - daarvoor doen we het voor.X Inne en Annemieke

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel