Radio Copain

Ten voordele van Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis

In onze gezellige huiskamer genieten we samen met onze bewoners van de live radio uitgezonden vanuit ons glazen huis.
Gezelligheid troef bij een kopje koffie en een ambachtelijke wafel!

Waarom dit goed doel?

Wat is er nu mooier dan elke dag te zorgen, dat iémand, die een heel leven achter zich heeft, de regie van zijn/haar leven nog in handen heeft. En wat is er nu fijner dan te beseffen dat 'wij' kunnen bijdragen om dit waar te maken. Zorg is altijd al onze passie geweest, maar ouderenzorg binnen het OLV Gasthuis is ONZE grote liefde! Om onze bewoners een leuke dagbesteding te voorzien, willen we via de Warmste Week onze organisatie ondersteunen tot de aankoop van een BelevenisTafel

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw overkoepelt 2 woonzorgcentra, een dagverzorgingscentrum, kortverblijf, nachtopvang, assistentiewoningen en een dienst thuisverpleging. Onze medewerkers realiseren een kwalitatieve, warme zorg. De bewoners krijgen zo veel mogelijk de regie in eigen handen. We zetten in op een ruim aanbod aan activiteiten, individueel en in groep, om de bewoners een zinvolle dagbesteding te bieden. Je leven stopt immers niet op het moment dat je in een woonzorgcentrum gaat wonen.
Om nog meer “leven” te kunnen toevoegen aan de dagen van onze bewoners, zou het fijn zijn om wat extra middelen hiervoor ter beschikking te krijgen. Zo staat b.v. een Beleef-TV op ons verlanglijstje. Deze digitale tafel prikkelt de bewoners om te ontdekken, brengt hen samen en stimuleert de interactie, ook bij mensen die nog moeilijk contact leggen.
www.gasthuis.be - facebook onze-lieve-vrouw gasthuis vzw - instagram olvgasthuis

Bekijk dit goed doel