Quizavond ten voordele van de Mucovereniging

Ten voordele van Mucovereniging

We organiseren een Quiz in de Sporthal te Koolkerke, Brugge. Teams kunnen zich inschrijven via een online formulier vanaf midden oktober. Wijzelf zitten wekelijks samen om de Quiz op te stellen en alles in theorie te regelen. Het evenement gaat door op 16 november 2019, er wordt ook drank verkocht aan democratische prijzen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn KSA De Blauwvoet uit Koolkerke, Brugge. Elk jaar hebben wij aspiranten ( leiding in opleiding). Dit jaar is onder andere Alexander aspirant, hij heeft mucoviscidose. Wij allen hebben Alexander heel graag en willen hem via deze weg een hart onder de riem steken om te tonen dat hij deze strijd niet alleen hoeft aan te gaan, en dat wij er altijd voor hem zullen zijn.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel

Video's