Quietas for Alzheimer onderzoek

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

We hebben deelgenomen aan de cupcake actie van de stichting Alzheimer onderzoek en als extra geven we de opbrengst van onze opendeurdag. Hier konden de mensen genieten van heerlijke wafels, ijscoupes en Milkshakes.
Om deze acties zoveel mogelijk te laten opbrengen deden wij verschillende oproepen via facebook en de krant.

Waarom dit goed doel?

(tekst van de woonleefbegeleider)

Als woonleefbegeleiders op de beschermde afdeling werken wij elke dag met bewoners met dementie. Via deze manier kunnen we toch iets extra terug doen voor deze mensen.
Elk jaar werken wij ook mee aan de cupcake actie tijdens de maand september en dit jaar wouden we nog iets extra doen.

Daarom hebben we tijdens onze jaarlijkse bistro (opendeurdag), die doorging op 22 september, van ons WZC Quietas, meegedeeld dat alle opbrengsten integraal naar de stichting Alzheimer onderzoek gingen.

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel