Promobus Supra Bazar

Ten voordele van de branding WAAK vzw

op de parking van Supra bazar Harelbeke zal er het weekend van 14 en 15 december een promobus staan waarin we warme dranken verkopen ten voordele van De Branding.

Waarom dit goed doel?

Om de vrijwilligers te ondersteunen die zich dagelijks inzetten voor het helpen van deze mensen. zodat er nog meer middelen zijn om de gebruikers te ondersteunen.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel