Prinses Harte Brunch

Ten voordele van Prinses Harte

In een gezellig zaaltje in Bonheiden voorzien we een brunchbuffet tvv Prinses Harte. Op ons brunchbuffet kan je kiezen uit verschillende lekkernijen zoals quiches, kaas- en vleesplank, broodjes, verse fruitsla en zelfgemaakte granola, koffiekoeken, taartjes,... Water, koffie en thee zijn in de prijs inbegrepen.

Waarom dit goed doel?

Het gezin van Harte maakt deel uit van onze familie en vriendenkring. We missen haar nog elke dag en zijn zo trots op wat ze al met deze vzw bereikt hebben.
We dragen dan ook met veel liefde een steentje bij...

Prinses Harte

De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. Jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, die ziek werd toen ze 5 was. Ze had kanker en lag 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen zorgden voor afwisseling.
Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket. Zo’n pakket bevat een speciale pyjama, een fleecedeken, een pop, een warmtekussen, een muts, een schoudertas…
We doorbreken hiermee de beangstigende ziekenhuisomgeving. Het pakket is gratis, de kinderen mogen het mee naar huis nemen.
We verwennen elk jaar 200 kinderen met kanker in de ziekenhuizen van Leuven, Gent, Jette en Antwerpen.

Bekijk dit goed doel