Portret van je huisdier in pastel

Ten voordele van Dierenbescherming Mechelen vzw

Bestel nu een portret van je huisdier in pastel en er wordt 50% geschonken aan Dierenbescherming Mechelen. Prijzen kun je vinden op de website www.nesdesign.be .
Wat moet je doen.
Gewoon even een leuke foto van je dier door mailen naar info@nesdesign.be met ref goed doel dierenbescherming mechelen. Ik bekijk dat de foto bruikbaar is (niet klein en wazig) en als alles goed is en een voorschot van 50% betaald is begin ik aan het portret. De stappen kunnen gevolgd worden op de facebookpagina Nesdesign airbrush en pastel atelier. Je kunt het werk ophalen bij mij thuis of op 7 december op de Kerstmakt van Dierenbescherming Mechelen. De rest van het bedrag mag bij afhaling betaald worden.

Waarom dit goed doel?

Het zijn allemaal mensen met een groot hart voor dieren en ze doen hun best om de diertjes in opvang een goed verblijf te geven tot ze een thuis hebben gevonden. Ze verdienen alle steun om de huisvesting van de dieren beter te maken.

Dierenbescherming Mechelen vzw

De dierenbescherming Mechelen vzw tracht een tijdelijke, veilige, gezonde, stressvrije, warme thuis te bieden aan thuisloze honden en katten.
Het voert een no-kill beleid, wat wil zeggen dat euthanasie enkel wordt toegepast bij terminaal zieke dieren, dieren die lijden maar waar er geen veterinaire behandeling voor mogelijk is en agressieve dieren die een gevaar zijn voor de omgeving.

Bij de Dierenbescherming Mechelen zien we alle dieren in onze zorg even graag alsof ze onze eigen dieren zijn.

Bekijk dit goed doel