Portland (Duo) @ Homey - De Warmste Week

Ten voordele van Co-LIVING

Sarah en Jente van Portland overnachtten eind juni in Homey. Ze hadden een try-out concert achter de kiezen voor hun grote optreden op Werchter, waar ze op zaterdag The Barn openden in de namiddag. Daags nadat ze duidelijk genoten hadden van de gezelligheid van hun Homey-studio Tartuffe, ontstond de idee voor een huiskamerconcert.

Intussen passeren hun band Portland en hun Indie-dreampop muziek dagelijks op de radio. Ze stonden intussen ook op Pukkelpop en stellen op 8 november hun debuut-cd voor in de AB. Een uitverkocht concert.

Homey en Portland, met de steun van Wisely en Theatech, laten een beperkt aantal mensen genieten van een uiterst intiem concert van Sarah en Jente, lead muzikanten/singers van Portland. Op zondagavond 22 december in de unieke setting van de patio van Homey. In het authentieke herenhuis dat dateert van voor 1850. Waar Julie en Maarten en hun 3 kids wonen maar ook dagelijks gasten vanuit alle windrichtingen ontvangen in de 3 gastenstudio's.

Waarom dit goed doel?

De vreugde, de gezelligheid, de vrijheid en veiligheid die wij dagelijks ervaren in onze warme thuis, wensen we iedereen toe.

Co-LIVING

Vzw Co-LIVING, is een co-housingproject voor jongeren met een verstandelijke beperking .
Vzw Co-LIVING, een project in regie van ouders, wil vanuit een sterk samenwerkings-verband met andere partners een woonproject op maat realiseren waarin mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen samen te leven in een eigen woning en daarbij van een reguliere en gespecialiseerde zorgondersteuning op maat kunnen genieten. De levenskwaliteit van iedere bewoner wordt hierbij centraal gesteld
Meer info: info@co-living.be of www.co-living.be

Bekijk dit goed doel