Popcorn voor De Hoop!

Ten voordele van De Hoop vzw

Hallo, ik ben Pippa De Loor ik ben 11 jaar uit Zottegem. Ik maak en verkoop popcorn voor VZW De Hoop. Ik maak eerst de popcorn en stop ze dan in zakjes. Ik ben van plan de popcorn te verkopen op de kerstmarkt, aan vrienden, familie, aan de buren, collega's van mijn mama en papa, en op de dansles...

Waarom dit goed doel?

Ik heb dit goede doel nog al gekozen om er iets voor te doen. Ik heb dit goede doel gekozen omdat die mensen van de hoop verzorging nodig hebben en dat ze met het geld uitstappen kunnen doen,spelletjes spelen. Ze hebben ook speciale fietsen nodig en speciale zetels en ze kunnen die aangepaste dingen betalen met het geld van de actie. Ik ben ook al eens naar de hoop geweest en ik zag daar dat er sommige mensen die volledig verlamd zijn of mensen die dement zijn door een ongeluk of door een hersenbloeding. Daarom wil ik mijn steentje bijdragen en er voor zorgen dat die mensen nog plezier kunnen hebben.

De Hoop vzw

De Hoop is een begeleidingscentrum voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
Wij organiseren voor onze cliënten:
- activiteiten en lotgenotencontact (zinvolle dagbesteding/therapie/zorg),
- begeleid werk (vrijwilligerswerk op een externe werkplaats met ondersteuning van een jobcoach)
- mobiele woonbegeleiding (voor cliënten die zelfstandig wonen)
- specifieke projecten die inzetten op buurtvervlechting (vb. Koffiehuis, Soepkerre, Compost-Hoop,...).

We proberen te streven naar een warme dienstverlening op maat van de vragen van de cliënten. Méér weten ? Surf dan zeker eens naar onze website www.dehoopzottegem.be of bezoek onze facebookpagina !

Bekijk dit goed doel