Popcorn for life

Ten voordele van JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

Wij verkopen popcorn voor het goede doel tijdens ZoeFFF (Familie Film Festival).

Waarom dit goed doel?

Omdat CC Jan Tervaert een hart heeft voor alle kinderen! Wij ijveren ervoor om zoveel mogelijk kinderen toegang te geven tot cultuur. En dat niet alleen door ze naar ons cultuurcentrum toe te leiden, maar ook door cultuurproducten naar hen toe te brengen. Het project 'JEF in het ziekenhuis' sluit daar mooi bij aan.

JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is zelfs een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops en om zelf films te maken.

JEF in het ziekenhuis is een online platform voor kinderen (van 3 tot en met 18 jaar) met een beperkte mobiliteit die niet naar de cinema of het JEF festival kunnen. Op ons gebruiksvriendelijke online platform heb je het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. JEF in het ziekenhuis is meer dan film alleen. Op het platform bieden we extra materiaal aan. Zoals inleidingen, making of materiaal, stemmen, tips om zelf aan de slag te gaan ...

Bekijk dit goed doel