Pop-up wijnbar en wijnverkoop tvv 4voeters in nood VZW

Ten voordele van 4voeters in nood

Van 21 t.e.m. 23 september 2019 iedereen welkom in onze pop-up wijnbar te Kieldrecht. Daarnaast blijft het tot het einde van de warmste week mogelijk om cava, rode- of witte wijn te kopen.
Rood: 15 EUR (Merlot)
Wit: 15 EUR (Chardonnay)
Cava: 20 EUR

Waarom dit goed doel?

4voeters in nood vzw zet zich in voor honden en voor minderbedeelden. Zij leveren uitstekend werk. Koop een flesje wijn en steun het dierenwelzijn!

4voeters in nood

We zetten ons dagelijks in om verwaarloosde ,mishandelde of honden met zware gedragsproblemen op te vangen en terug in evenwicht te brengen in de roedel (niet in aparte kleine hokjes). Dit met de nodige (her)opvoeding, verzorging, liefde en training tot ze klaar zijn voor een nieuw leven. Sommige blijven hier voor de rest van hun leven.
Daarnaast helpen we minderbedeelden en daklozen om financieel/materieel hun viervoeter gezond te houden (voedsel, dierenartskosten..) In samenwerking met het CAW en Free-clinic komen deze mensen ook een dagje meehelpen bij de dagelijkse verzorging van onze dieren. Op die manier voelen ze zich nuttig en zijn ze even weg uit de drukte van de stad, weg van hun problemen. Ook jeugd die onder begeleiding van de jeugdrechter doorverwezen worden naar La Strada in Antwerpen komt hier wekelijks een dagje tot rust. Sinds kort behoren ook rusthuisbezoekjes tot ons pakket. U kan ons volgen via de facebookpagina 4voeters in nood vzw.

Bekijk dit goed doel