Pop-up handmade markt & warmste winterbar

Ten voordele van De Schakel

De gezelligste Music for Life-actie ten voordele van Speelpleinwerking De Link van vzw De Schakel (Balen).

De actie wordt georganiseerd door de creARTisten, hun barkeepers en co.

Wees welkom op onze hipste handmade markt met diverse standhouders die eigen creaties verkopen.
Voor de kinderen organiseren we opnieuw workshops in de namiddag.
Verder serveren we uiteraard opnieuw lekkere streekbiertjes met ons exclusieve Tiestenbier als kers op de taart en cocktails en kan er naar hartelust genoten worden van de foodstands.

We starten om 14u. met de markt en de winterbar. Let wel op dat de markt gesloten zal zijn omstreeks 18u. De winterbar blijft uiteraard open tot het volk naar huis is!

Locatie: graspleintje in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 79 in Mol-Gompel.

Waarom dit goed doel?

We kiezen elk jaar voor een kleinschalig lokaal goed doel, een doel dat net of nog niet lang geleden opgestart is en dat daarom onze centen goed kan gebruiken. Speelpleinen, jeugdbewegingen, sportkampen, sportverenigingen zijn superleuk voor veel kinderen, maar sommige kinderen is het omwille van verschillende zorgen jammer genoeg niet haalbaar. Ook deze kinderen hebben volgens ons recht op ontspanning. Een jongen uit onze nabije kenniskring kan op deze manier van heerlijke vakantiedagen genieten, maar dit maximaal 9 dagen per vakantie. Speelpleinwerking De Link van vzw De Schakel heeft dus dringend geld nodig om gepast educatief materiaal aan te kopen om deze kinderen fijne vakantiedagen aan te bieden en uit te kunnen breiden in hun aanbod, zodat meer kinderen gebruik kunnen maken van dit geweldig tof initiatief.

De Schakel

De Schakel is een voorziening in Balen die dag- en nachtopvang biedt aan mensen met een mentale beperking.
In de huizen wonen 45 mensen en er komen er nog een 40-tal naar het dagcentrum.
Het zorgaanbod is zowel gericht naar ontspanning als naar fysieke inspanning. Zo is er het zwemmen, wandelen, paardrijden, tuinwerk, senso, ergo, semiwerk, koken, cultuur, ….
Een van de uitdagingen van De Schakel is om ook steevast te zoeken naar extra financiële middelen om alzo meer dan basiszorg te kunnen bieden.
Zo hebben we projecten lopen voor de totale vernieuwing van een pergola, de uitbreiding van ons belevingswandelpad, zetten van een volière, ...
Onze mensen danken u alvast wederom voor uw vertrouwen!

Bekijk dit goed doel

Video's