Pop around the clock

Ten voordele van Mucovereniging

Op speelplein gaan we soep verkopen aan 1€ in kommen die de kindjes mogen houden als ze willen. Daarnaast gaan we Bornem en wijde omstreken overvallen met zelfgemaakte Popcorn. Die wordt geleverd in een zakje met een mooie kom bij zodat je meteen iets hebt om je popcorn in te doen.
Popcorn en soep omdat dit beide heel gezonde dingen zijn en omdat bijna iedereen dit lust. En ook omdat het een luchtige snack is ;-)

Waarom dit goed doel?

Een paar van mijn animatoren hebben een goede vriendin, ex-lief verloren aan muco. Ze was een graag geziene gast in het jeugdhuis in Bornem. Charlie Bit my Finger heeft speciaal voor haar een liedje gemaakt dat bij hen altijd heel veel emoties losmaakt.
Op het speelplein hebben we nu al een aantal jaar ook een animator die Muco heeft maar die echt knalt in alles wat ze doet. Animator zijn, dansen,...
Daarom willen wij dit jaar, met speelplein Bornem, weer vollen bak gaan voor (en vooral tegen) Muco.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel

Video's