Ponytrot voor de Max!

Ten voordele van De Max

Op 22/12/2019 willen wij van 10 u tot 16u pony ritjes aanbieden aan kinderen van 3 tot 12 jaar. De ritjes gaan door op kleine en veilige paadjes in de natuur. Tevens is er een gezellige Buiten Bar met warme en koude drankjes.
Adres: pleintje ter hoogte van Epelaar 2 te Dworp

Waarom dit goed doel?

Wij kennen Loran die bij ons jarenlang naar de lessen hippotherapie kwam en genoot van het contact met onze paarden, meer bepaald met Max. De vzw die zijn mama oprichtte, is naar onze Max genoemd. Met vzw de Max wil zijn mama samen met andere ouders een woonvoorziening oprichten. Wij vinden het belangrijk dat Loran kan wonen in een warme huiselijke voorziening in de nabijheid van zijn familie. Met onze actie willen wij vzw de Max in de kijker plaatsen en geld inzamelen.

De Max

De Max vzw is een ouderproject die zich focust op de toekomst van jongvolwassenen met een beperking. Wij willen een thuis creƫren waar zij graag willen leven en waar vriendschap, rust en liefde steeds aanwezig zijn. Een plek waar zij samen met anderen een kwaliteitsvol leven kunnen leiden in een vertrouwde omgeving.

Wij willen dat dit alles gebeurt volgens de eigen gewoontes vanuit de persoon zelf. Als ouder kan jij samen met je kind beslissen hoe alles verloopt en dit met ondersteuning van professionele begeleiding.

Bekijk dit goed doel